REKLAMI GEÇ

‘Parla’ EMO’da boy gösterdi

‘Parla’ EMO’da boy gösterdi

Bereket Enerji Üretim A.Ş. imal ettiği Parla güneş panelleri, Elektrik Mühendisleri Odası’nın (EMO) düzenlediği ‘9.Yenilenebilir Enerji Kaynakları Zirvesi’ nde boy gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2017 Cumartesi, 12:57

Antalya’da gerçekleştirilen ve 3 gün devam zirveye ‘’Güneş, Bereket ile ‘parla’ yacak’’ sloganıyla katılan Bereket Enerji’nin standı, güneş enerjisi yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Önder ve Antalya Şube Başkanı İlhan Metin ile yöneticiler, Bereket Enerji’nin standını ziyaret ederek şirketin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

EMO Başkanı Önder, Bereket Enerji’nin panel üretim kapasitesini 150 megawatt’dan 500 megawatt’a çıkaracağını ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek hücre üretimine başlayacağını basından öğrendiklerini belirterek, ‘’Bereket Grubu, enerji sektörünün önemli bir oyuncusu ve yenilenebilir enerjide oyun kurucusu konumunda. Kamu ve özel kurumlar son dönemde güneş enerjisi yatırımlarına yöneldi. Bu nedenle yeni santrallerin kurulumunda yerli panellerin kullanılması büyük önem taşımakta. Bu kapasiteyi karşılamaya yönelik yatırımlarından dolayı Bereket Enerji’yi kutluyoruz’’ dedi.

Bereket Enerji Güneş Grubu tedarik ve lojistik Yönetmeni Gamze Akgün ile panel satış sorumlusu Sedat Avcı, standa ziyarete gelen akademisyen, elektrik mühendisi ve güneş yatırımcısı ve girişimcilere, çalışmalar ve santral kurulumlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı