REKLAMI GEÇ

Trafikte bayram alarmı

Trafikte bayram alarmı

Denizli Emniyet Müdürlüğü, bayramda olası trafik kazalarının önüne geçmek için bir dizi önlem aldı. Oluşturulan ekipler; bayram süresince hız ihlali, hatalı sollama, yakın takip, kırmızı ışık, emniyet kemeri, cep telefonu kullanımı gibi konularda denetimlere ağırlık verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2016 Cuma, 10:29

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramı’nda yaşanacak trafik yoğunluğu ile ilgili önlemlerin alındığı, dokuz günlük bayram tatilinin başlayacağı 10 Eylül’den itibaren sürekli denetimle gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, arefe günü vatandaşların mezarlık ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri, kurban pazarı ve diğer alışverişler noktalarına güvenli bir trafik ortamında ulaşabilmeleri için gerekli önlemlerin alındığını, ana yol güzergâhlarında görev alacak takviye ekiplerin oluşturulduğu da kaydedildi.

Trafik ekipleri, bayram tatili boyunca şehir içi ve şehirlerarası karayollarında hız ihlali, hatalı sollama, yakın takip, kırmızı ışık, emniyet kemeri, cep telefonu kullanımı gibi konularda denetimlere ağırlık verileceği de ifade edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı