REKLAMI GEÇ

Seçim 2015 sonuçları Denizlihaber’de

Seçim 2015 sonuçları Denizlihaber’de

Denizlihaber.com, seçim sonuçlarını Türkiye’deki tüm yayın organlarıyla birlikte aynı anda okurlarıyla paylaşacak. Denizli’de il geneli ve ilçe ilçe sonuçları, olası vekil dağılımını Denizlihabeir.com’dan an be an takip edebilirsiniz.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2015 Pazar, 12:40

Türkiye yakın tarihinin en kritik seçimlerinden birini de geçiriyor. Gözler artık 7 Haziran 2015 akşamı sandıktan çıkacak sonuçlara çevrildi. Ak Parti Denizli’de yeniden kabinede yer almak adına güçlü bir oy desteği almak istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi 3 vekilde iddialı. MHP, uzun bir aradan sonra 2. Vekilin peşini sürüyor. HDP Denizli’de kürt seçmenlerin ve sol görüşlülerin oylarını alarak oyunu kat be kat arttırmanın telaşında. Peki sandıktan hangi sonuçlar çıkacak, kimler üzülüp, kimler sevinecek?

İşte tüm bu soruların yanıtlarını kentin lider yayın organlarından biri Denizlihaber.com’dan saniye saniye seçim ekranı sayesinde bulabilirsiniz. Denizlihaber.com Türkiye’deki tüm yayın organlarıyla aynı anda seçim sonuçlarını okurlarıyla paylaşacak.

Seçim yasaklarının kalkmasının ardından ‘SEÇİM 2015 ÖZEL EKRANI’nından Denizli il geneli ve ilçe sonuçlarını detaylı bir şekilde öğrenebileceğiniz gibi Türkiye geneli sonuçlarını da an be an takip edebileceksiniz.

Gün boyu seçimin nabzı, gelişmeleri tam kadro sizlerle haber sayfalarından paylaşacak olan Denizlihaber.com, gece boyunca da alanlarda olacak. Seçim heyecanları partilerde yaşananlar, tepkiler, ilk yorumları da yine Denizlihaber.com’dan öğrenebileceksiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı