REKLAMI GEÇ

Ak Parti il başkanından tartışma yaratan paylaşım

Ak Parti il başkanından tartışma yaratan paylaşım

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce dün Denizli’de tarihin en kalabalık mitinglerinden birini gerçekleştirdi. Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ise miting sonrası İnce’nin Denizli’de çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada ‘kiraya verilir’ başlığı ile paylaşarak tartışma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2018 Pazar, 11:42

Denizli dün Özay Gönlüm Meydanı’nda CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingine tanık oldu. Alan tarihi kabalıklarından birini yaşarken kent dışından da katılımlarla birlikte meydanda 25 binin üzerinde vatandaşın bulunduğu yorumları yapıldı.

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ise mitingin ardından sosyal medya hesabından Özay Gönlüm Meydanı’nda çekilmiş bir Muharrem İnce fotoğrafı paylaştı. İnce’nin Denizlispor atkısı ile yer alan fotoğrafın arka planındaki vinç kolu üzerinde ‘Kiraya verilir’ yazısı dikkat çekti. Filiz de paylaşımında “Kiraya verilir…’ başlığı kullanarak bir tartışma başlattı. Filiz’in bu ifade ile neyi kastettiği anlaşılmazken CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu paylaşıma hemen yanıt verdi.

Tabu; ” Biz İl Başkanına Genel Başkanın o ildeki temsilcisi deriz, ha genel başkanınız ha siz. Memlekette yaşam kalitesi bırakmadığınız gibi siyaset kalitesi de bırakmadınız. Çer-çöp diyen zihniyet; debelenme; 24 Haziran akşamı bu şehirde esameniz okunmayacak. Yanıt vereceksen buyur, istediğin kanalda istediğin saatte, istediğin zaman, hodri meydan. Tamam mı?” ifadelerini kullandı.

Filiz’in mesajına destek veren yorumlar olduğu gibi eleştiren yorumlar da oldu.

Abdurrahman Aydoğmuş adlı kullanıcı; “Başkanım kiralayan zarar eder bence bu adam nereye giderse batırır” derken TC Nsif Şahin adlı kullanıcı; “Şeker fabrikalarını 15 yıl öncesine kadar adı TÜRK olan fabrikaların limanların TÜRK Telekom yabancılara satanlar kim daha saymamı ister misiniz ne kaldı satacak satar diyorsunuz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı