REKLAMI GEÇ

AK Parti Merkezefendi’de seçim buluşması

AK Parti Merkezefendi’de seçim buluşması

AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Ekrem Başer, meclis üyeleri ile ilçe gençlik ve kadın kollarıyla seçim çalışmaları bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2018 Çarşamba, 13:32

Toplantıda partililere seslenen AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Merkezefendi İlçesi olarak AK Parti’ye hizmet eden başta Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu olmak üzere, belediye meclis üyelerimize, partimizin İlçe gençlik kollarına, ilçe kadın kollarına ve ilçe yönetimindeki arkadaşlarıma bu toplantımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum“ dedi.

2023 hedefleri için halkın 16 yıldan bu yana güvenerek ve severek AK Parti’ye yetki verdiğini belirten Başer, Ülkemizin kalkınmasında büyük emeği olan AK Parti’nin Merkezefendi İlçe teşkilatı olarak seçimlerde izleyeceğimiz yol haritasını oluşturduk. Bizler eminiz ve kararlıyız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 24 haziran Genel Seçimlerinde AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı olarak çok çalışıp, milletimizin desteği ile rekor bir oy oranıyla yeniden seçeceğiz“ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı