REKLAMI GEÇ

AK Parti seçim bürosunu açtı

AK Parti seçim bürosunu açtı

Denizli’de AK Parti’nin seçim bürosu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımı ile açıldı. 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmeler yapan Bakan Zeybekci, “CHP’nin adayını gördük. 24 Haziran’dan sonra yalan söyleyerek siyaset yapılmayacak” diye konuştu.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2018 Cumartesi, 18:02

AK Parti Denizli İl Teşkilatı, ‘Milletin Adamı Recep Tayip Erdoğan Seçim Bürosu’nu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımı ile açtı.

Açılış törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ve partililer katıldı.

Açılışta partililere seslenen Bakan Zeybekci, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “Muasır medeniyetlere doğru hızlı bir şekilde ilerlemek için vatandaşlarımız 24 Haziran’da seçime gidecek. Bu hizmet sevdalısı kardeşleriniz, Denizli’ye verdiği sözleri hep tuttu. Sizlerin de tutacağına inanıyorum” diye konuştu.

Zeybekci, üç altın kural dahilinde hareket ettiklerinin altını çizerek, “Birincisi, söz verdik, yalan söylemedik, ikincisi, sözümüzü tuttuk, üçüncüsü ise emanete ihanet etmedik. Bu hizmet anlayışı ile hareket ettik. 24 Haziran’da yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Türkiye’nin siyaseti değişecek. Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır” dedi.

Kurdele kesiminin ardından binanın açılışı gerçekleşti.

Daha sonra seçim bürosunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Zeybekci, “Bugün birilerinin bir şeyler söylediğine bakmayın. Bundan sonra yalan söyleyerek siyaset yapılmaktan vazgeçilecek. CHP’nin adayını gördük. Böyle bir siyaseti millet geride bırakacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı