REKLAMI GEÇ

AK Parti’nin milletvekili aday listesi açıkladı

AK Parti’nin milletvekili aday listesi açıkladı

AK Parti Denizli Milletvekili adayları açıklandı. Cahit Özkan’ın ilk sırada aday gösterildiği listenin ikinci sırasında Şahin Tin var. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Sema Ramazanoğlu’nun yer almadığı liste büyük sürpriz oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2018 Pazartesi, 17:00

Siyasi partiler arasında 24 Haziran öncesi en çok merak edilen aday listesi AK Parti’ninki oldu. Ülke genelinde kulislere yansıyan bilgiler 200 dolayında milletvekilinin liste dışı kaldığı iddiaları nedeniyle heyecanlı bir bekleyip içine giren Denizli’de listeler açıklandı.

AK Parti’nin en etkili isimlerinden biri olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci listede yer almadı. Erdoğan’ın bakan olarak düşünüp düşünmeyeceği, bu nedenli de milletvekili adayı olup olmayacağı merak konusu olan Zeybekci, aday adaylığı başvurusu yapmıştı. Zeybekci’nin listede yer almaması, Erdoğan’ın bakan olarak değerlendirmek istediği yorumlarına neden oldu.

SÜPRİZLER VAR
AK Parti’nin Denizli milletvekili aday listesi sürpriz isimleri de getirdi. Bir önceki seçimlerde 4. sıradan milletvekili olan Cahit Özkan bu kez ilk sırada yer aldı. Şahin Tin listenin ikinci sırasında kendisine yer bulurken, Sema Ramazanoğlu da liste dışı kalan isimlerden.

İŞTE AK PARTİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ
1- Cahit Özkan
2- Şahin Tin
3- Ahmet Yıldız
4- Nilgün Ök
5- Hasan Oymak
6- Mustafa Semerci
7- Dilek Çevik
8- Adem Kayar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı