REKLAMI GEÇ

Ceylan: “Enerjim ve tecrübem var”

Ceylan: “Enerjim ve tecrübem var”

AK Parti Denizli Milletvekili aday adayı Cemal Ceylan, 17 yıldır siyasetin her kademesinde görev aldığını, Ankara’yı, bürokrasiyi iyi tanıdığını, gençlik enerjisiyle, dava aşkını da birleştirerek, Denizli’ye ve ülkeye hizmet etmek istediğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2018 Salı, 15:20

AK Parti Denizli Teşkilatı’nda 23 yaşında il başkan yardımcısı olarak partisine ve ülkesine hizmet etmeye başladığını belirten Cemal Ceylan, 25 yaşında da dönemin Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe’nin danışmanı olarak, Ankara siyasetine adım attığını ifade etti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Süleyman Gündüz ve Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Özbayrak’ın, son olarak da AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün danışmanlığını yaptığını belirten Ceylan, Denizli’ye hizmet etmek için siyasette farklı bir kulvara geçmek istediğini kaydetti.

1978 doğumlu ve Çamelili olduğunu belirten Cemal Ceylan, “40 yaşındayım. Tecrübe kazanacak kadar geçmişim, davama ve ülkeme yıllarca hizmet edebilecek kadar gençlik enerjim var. Yıllarca farklı milletvekillerimiz ve ağabeylerimiz ile çalıştım. Her birinden farklı görev ve ilgi alanlarına göre bilgi, görgü ve tecrübe kazandım. Siyasetin her kademesinde görev aldım. Verilen her görevde Cumhurbaşkanımızın liderliğine ve dönüştürücü kişiliği ile güçlü Türkiye vizyonuna inanarak mücadelesine destek verdim. Siyasete, teşkilat mensubunun da, milletvekili danışmanının da, milletvekilinin de, bürokratın da pencerelerinden bakabiliyorum. Ankara koridorlarını, Meclis dinamiklerini, yerel siyasi dinamikler ile Türkiye siyasi dinamiklerinin nasıl çalıştığını, hizmet kapılarının nasıl açılacağını biliyorum. Bu konuda tecrübe ve donanım kazandığımı düşünüyorum. Ankara bürokrasisinin koridorlarının tozunu yuttum. Bu kazanımlarımı, artık memleketime hizmet etmek için değerlendirmek istiyorum. Tabi ki önce Sayın Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin takdiri ve Denizli Teşkilatımızın ve Denizlili hemşehrilerimizin teveccühü ve desteği ile milletimize hizmet etmeye talibim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı