REKLAMI GEÇ

Dalbudak: “Bu vatanı ne kadar seviyoruz?”

Dalbudak: “Bu vatanı ne kadar seviyoruz?”

AK Parti Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Arife Sevinç Dalbudak, “Bizim her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Bu vatanı ne kadar seviyoruz benim derdim o” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2018 Salı, 10:57

AK Parti’den milletvekilli aday adayı olan İnşaat Mühendisi Arife Sevinç Dalbudak, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi, kendini kanıttı.

Dalbudak, “Rengimiz şeklimiz önemli değil, bu vatan için birlik olmaya ihtiyacımız var. O yüzden siyasetin içinde yer almak istiyorum. Yapabileceğimiz mutlaka bir şeyler olmalı” dedi.

Denizlili olan 49 yaşındaki Dalbudak, inşaat mühendisliğinin yanı sıra müteahhitlik de yaptığını belirtti. Daha önce de 16 yıl siyasetin içinde yer aldığını ve uzun bir aradan sonra tekrar siyasete dönmek isteğini ifade eden Dalbudak, “İnşaat işinde çalışırken, bir amcamız ülkenin sorunlarını göstererek, ‘Yeter artık, çok uzak kalmadın mı, senin de bizim sesimiz olman lazım’ deyince o gün içinde dosyamı aldım ve AK Parti Genel Merkezi’ne verdim. Hayırlı uğurlu olur umarım” diye konuştu.

Gazze’in İsrail tarafından kanlı saldırıya uğramasını da değerlendiren Dalbudak, “Dün çok acı bir olay yaşadık. Gazze’de birçok şehit verdik ve bunların hepsi sıralı bir şekilde meydana geldi. Ne yapabiliriz diye düşündüm. Çünkü sıradaki biz de olabiliriz. Birlik olmalıyız. Çünkü başka Türkiye yok” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı