REKLAMI GEÇ

Filiz: “Kapı kapı dolaşmaya, gönüllere girmeye hazırız”

Filiz: “Kapı kapı dolaşmaya, gönüllere girmeye hazırız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin ardından verilen sürpriz kararı açıkladı, 24 Haziran 2018 Pazar günü erken seçim yapılacağın açıkladı. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, kararın açıklanmasının ardından yaptığı ilk değerlendirmede, “Kapı kapı dolaşmaya, gönüllere girmeye hazırız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2018 Çarşamba, 16:40

Türkiye tarihi bir sürece daha girdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin dün yaptığı erken seçim çıkışının ardından bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi, 25 dakika süren konuşmanın ardından, Erdoğan ve Bahçeli parti yöneticileriyle bir araya geldi. Erdoğan, daha sonra kameralar karşısına geçti ve şaşırtan erken seçim açıklamasını yaptı, 24 Haziran’da genel seçimler için sandığa gidileceğini söyledi.

FİLİZ: “BİZ HAZIRIZ”
Erken seçim açıklamasının ardından Denizlihaber.com’a ilk değerlendirmesini veren AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, tüm teşkilatlar olarak Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefleri doğrultusunda çalışmaya hazır oldukların söyledi.

Filiz, “24 Haziran’da yapılacak erken seçim ilimize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Tüm teşkilatlar olarak kapı kapı dolaşmaya, gönüllere girmeye, kendimizi anlatmaya hazırız. Bugünden itibaren başlıyoruz” dedi.

Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’ın partinin üst yönetimiyle yaptığı istişarelerin ardından böyle bir karar aldığın belirten Filiz, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum ve birçok etken göz önüne alınarak verilmiş bir karar. Biz kararı sorgulamayız, teşkilatlar olarak başta sayın bakanımız olmak üzere, tüm teşkilatlarımızla hazırız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı