REKLAMI GEÇ

Filiz’dan adaylık başvuru değerlendirmesi

Filiz’dan adaylık başvuru değerlendirmesi

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2018 Cuma, 10:12

Filiz, adaylık başvurularının 22-29 Nisan tarihlerinde AK Parti Genel Merkezi’ne veya il başkanlıklarına, “alındı belgesi” karşılığında bizzat yapılacağını belirtti.

İl başkanlıklarının başka iller için yapılacak adaylık başvurularını da kabul edeceğini belirten Filiz, “Başvuru yapmak isteyen adaylarımız, il başkanlıklarımıza hafta sonları da başvuru yapılabilecek. Başvurular, il başkanlıklarımızdan alınacak basılı formların veya partimizin internet adresinde yer alan formların bilgisayar ortamında veya el yazısı ile doldurularak, başvuru için istenen belgeler de eksiksiz olarak eklenmek suretiyle yetkili mercilere bizzat yapılacaktır. Başvuru aidatlarımız erkek aday adaylardan 6 bin, kadın ve 18-25 yaş arası genç aday adaylardan 3 bin, engelli aday adaylardan bin lira olarak belirlenmiştir. Başvuru aidatını yatırmayanların başvurusu işleme konulmayacaktır. Banka dekontunda aday adayının TC kimlik numarası ve adresi de yazılacaktır. Adaylık için istifası zorunlu olan kimselerin, ilgili mercilere sunulmuş istifa veya emeklilik dilekçelerinin fotokopisi de gerekmektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı