REKLAMI GEÇ

BBP’nin aday adayları tanıtıldı

BBP’nin aday adayları tanıtıldı

Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek düzenlenen toplantıda milletvekili aday adaylarını basına tanıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2018 Perşembe, 14:17

16 aday adayı ile birlikte toplantı düzenleyen BBP İl Başkanı İlhami Çiçek, Partisinin Cumhur İttifakının içinde yer aldığını belirterek, “Her ne olursa olsun Cumhur İttifakını destekliyoruz. Biz olalım ya da olmayalım bu ittifaka çamur atmayacağız“ dedi.

16 milletvekilli adaylarının da birbirinden kıymetli olduğunu ifade eden Çiçek, “Şehit liderimizin yolunda giden bir birinden kıymetli bu davaya gönül vermiş arkadaşımız göreve talip oldular. Biz Denizli İl Başkanlığı olarak hepsine destek veriyoruz. Gençlik yapılanmamız olan Alperen Ocaklarından 2 adayımızın da çıkması bizleri onurlandırdı” dedi.

Seçimlere kendi amblemleri altında girmek istediklerini de vurgulayan İlhami Çiçek , “Genel Başkanımızın takdiridir. Biz kendi logomuz altında seçimlere girmek istiyoruz. Fakat süreç ne gösterirse, partimiz neyi ön görürse biz de ona uyum göstereceğiz“ dedi.

Çiçek daha sonra milletvekili aday adaylarını tanıttı. BBP’den vekil adayı olmak isteyenler şöyle: “Mehmet Efe, Mustafa Semerci, Ahmet Tarık Sarı, Yasin Yolcu, Mustafa Ali Oytun, İsmail Karateke, Aydan Takmaklı, Halil İbrahim Yılmaz, Namık Selçuk, Fatma Karaca, Nubar Çiçek, Oğuz Merdoğlu, Hidayet Doğru, Hasan Urcu, Mehmet Karadeli ve Halil Tetik.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı