REKLAMI GEÇ

CHP İl Örgütü Muharrem İnce’yi karşılamaya hazırlanıyor

CHP İl Örgütü Muharrem İnce’yi karşılamaya hazırlanıyor

CHP il Başkanı Mahir Akbaba, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Denizli ziyaretiyle ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini belirterek, bu vatandaşları buluşmaya davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2018 Perşembe, 15:03

Yazılı bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, yaklaşan genel seçimlere ilişkin çalışmaları anlattı, Muharrem İnce’nin Denizli’ye yapacağı ziyarete ilişkin bilgi verdi.

Mahir Akbaba, “İçinden geçmekte olduğumuz bu çok özel süreçte birçok olayı çok hızlı şekilde yaşıyoruz. Ülkemiz ekonomisindeki olumsuz gidişat, yurttaşlarımızı ciddi şekilde etkileyen sosyal ve siyasal gelişmeleri hepimiz yakından izliyor ve kaygı duyuyoruz. Aynı kaygıyı uluslararası alanda da görüyoruz. Dünyanın geleceğini tehlikeye atabilecek pek çok olumsuz olayı peş peşe yaşıyor ve bu gelişmeler karşısında ülkemizi yönetenlerin yetersizliğine de tanık oluyoruz. İşte bu olumsuz gelişmelerin paralelinde ülkemizin bir anda içine sokulduğu seçim havasından çıkıp, aydınlık ve güçlü duruşuyla hak ettiği yere gelmesi gerekmektedir” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak görevlerinin bilincinde, sorumluluklarının farkında olduklarını belirten Akbaba, “Cumhuriyet Halk Partisi Denizli il Örgütü olarak yaklaşan seçimlerde gerek millet ittifakı olarak milletvekili seçimleri ve gerekse Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görevimizi layıkıyla yapıp, halkımızın beklentilerine karşılık vermek istiyoruz. Bu kapsamda yapılan çalışmaları bir parçası olarak Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin 12 Mayıs Cumartesi günü ilimize yapacağı ziyaret ve gerçekleştireceği halk buluşması için hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Saat 12.00’de Bozkurt Belediyemizin Güneş Santrali Tesisi açılış törenine katılacak olan İnce, saat 16.00’da da 29 Ekim Bulvarı‘nda halk buluşması gerçekleştirilecek. Tüm halkımızı buluşmaya bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı