REKLAMI GEÇ

Gökhan Önem CHP’den milletvekili aday adaylığı için istifa etti

Gökhan Önem CHP’den milletvekili aday adaylığı için istifa etti

Milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerine verilen istifa etme süresi bugün sona erdi. Son günde siyasete girmek için görevlerinden ayrılanlara eski Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem de eklendi. Önem, PAÜ’deki tüm görevlerinden istifa etti, CHP’den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2018 Perşembe, 19:24

Erken seçim nedeniyle YSK’nin istifa için verdiği süre bugün mesai saati sonunda tamamlandı. Siyaseti düşünen kamu görevlileri istifa etti, siyasete adım attı.

İstifa edenlerden biri de eski Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem. Kısa süre önce yapılan Tabip Odası seçimlerinde aday olmayan Prof. Dr, Gökhan Önem, Pamukkale Üniversitesi’ndeki tüm görevlerinden ayrıldı.

PAÜ Senatosu üyesi olan Önem, aynı zamanda Tıp Fakültesi Cerrahi Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevlerinden ayrıldı.

“BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ”
Parti tabanından gelen talep üzerine böyle bir karar aldığını belirten Önem, “Önümüzdeki seçimin Türkiye için en önemli seçimlerden biri olduğunu düşünüyorum. Türkiye’nin geleceğinde de CHP’nin olduğuna inanıyorum. Hem ülkeme, hem şehrime, hem de partime katkı vereceğime inanıyorum. Bu nedenle milletvekili aday adaylığına soyundum. Umarım hayırlı olur” dedi.

Aday adaylığı başvurularının 30 Nisan’da başlayacağını belirten Önem, başvurusunu bu tarihten sonra yapacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı