REKLAMI GEÇ

29. kez Denizli’de olacak

29. kez Denizli’de olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimleri öncesi bir kez daha Denizli’ye geliyor. Saat 13.00’te Özay Gönlüm Bulvarı’nda Denizlililere seslenecek olan Erdoğan, Başbakanlığı döneminden bu yana Denizli’ye daha önce 28 kez gelmişti. Öte yandan Cumartesi gece yarısından itibaren kapatılacak yollar da belli oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2018 Cumartesi, 16:23

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde oy desteği almak için yarın Denizli olacak.

Saat 13.00’te Özay Gönlüm Meydanı’nda Denizlili seçmenle bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anakara mitinginin ardından İstanbul’a geçerek Doğu ve Güneydoğulu Sivil İdare Platformu’nun iftarına katılacak.

İftar programının ardından İstanbul’da kalacak olan Erdoğan’ın Pazar günkü ilk mitingi Denizli’de. Uçakla Çardak7a inmesi oradan helikopter ile kent merkezine ulaşması planlanan Erdoğan, saat 13.00’te Özay Gönlüm Meydanı’nda olacak.

Erdoğan buradaki mitingin ardından günün ikinci mitingini saat 17.00’de Kocaeli’de gerçekleştirecek.

HANGİ YOLLAR KAPATILACAK?
Erdoğan’ın bu ziyareti daha yoğun programlarının olduğu önceki ziyaretlerine göre vatandaş için işkence olmayacak.  Polis tüm liderlerin mitinglerinde olduğu gibi 29 Ekim Bulvarı’nın bir bölümü, Özay Gönlüm Meydanı ve Esma Hatun Kavşağı  ile buralara çıkan tüm ara cadde ve sokakları trafiğe kapatacak. Kapatma işlemi alanın mitinge hazırlanması için gece yarısından itibaren uygulanacak. Miting için Denizli polisinin yanı sıra İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Uşak ve Afyonkarahisar’dan takviye güvenlik güçleri de kente gelecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı