REKLAMI GEÇ

Denizli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

Denizli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

Denizli, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor. Erdoğan 29. ziyaretini gerçekleştireceği Denizli’de, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik miting düzenleyecek. Vatandaşlar, sıkı bir kontrolün ardından miting alanına alınmaya başlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2018 Pazar, 13:03

Denizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı başbakanlığı döneminden bu yana 29. kez ağırlamaya hazırlanıyor.

24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında geleceği Denizli’de, vatandaşlarla buluşacak.

Özay Gönlüm Bulvarı’nda düzenlenecek mitingde halka seslenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başka bir programı bulunmuyor.

VATANDAŞLAR MİTİNG ALANINA ALINMAYA BAŞLANDI
Saat 13.00’de geleceği açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingi öncesinde geniş güvenlik önlemi alındı. Vatandaşlar sıkı bir üst aramasının ardından miting alanına alınmaya başlandı.

ERDOĞAN GECİKECEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli buluşması 13.00 olarak açıklanmıştı, saat 14.00 sıralarında da gelmesi bekleniyordu. Ancak, bir süre önce yaşamını yitiren Erdoğan Demirören’in cenaze namazına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’ye gelişi bir hayli rötarlı olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı