REKLAMI GEÇ

Yıldırım: “DENİZLİ MİTİNGİNDE TAŞIMA YOK”

Yıldırım: “DENİZLİ MİTİNGİNDE TAŞIMA YOK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli mitingi sırasında bir grup Ak Partili’nin ‘Ödemiş seninle gurur duyuyor’ diye slogan atması sonrasında muhalefetin ‘taşıma’ eleştirisine Başbakan Yıldırım yanıt verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2018 Salı, 10:02

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitingi sırasında karşılaştığı ‘Ödemiş seninle gurur duyuyor’ sloganları sonrası muhalefetten yükselen sese Başbakan Binali Yıldırım canlı yayında yanıt verdi.

Erdoğan’ın Denizli mitingi sırasında bir grup “Ödemiş seninle gurur duyuyor” diye slogan atmış Erdoğan’ın uyarısına rağmen devam etmişti. Erdoğan da kalabalığa gülerek, “Ya arkadaşlar Denizli’de de mi Ödemiş var? Bunu ben şimdi sayın başbakana söylerim o size gereğini halleder inşallah” demişti.

Bu olay sonrasında özellikle sosyal medya başta olmak üzere muhalefette miting alanlarında taşıma ile kalabalık oluşturma çabası olduğu ileri sürülmüştü.

Habertürk televizyonuna konuk olan Başbakan Yıldırım’a Denizli’de yaşananlar soruldu. Yıldırım, muhalefetin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli mitinginde İzmir’in Ödemiş ilçesinden gidenlerin olmasını “AK Parti seçim meydanlarında halkı oradan oraya taşıyor” diye eleştirmesiyle ilgili soruya da Ödemiş’le Denizli’nin birbirine çok yakın yerler olduğu cevabını verdi. Bazı insanların merak ettiğini, Cumhurbaşkanı’nı izlemeye gidenlerin ayıplanamayacağını dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti: “Muhalefetin derdi, ne boşluk bulurum nereyi nasıl istismar ederim, derdi o. Mitingde Ordu’da ‘efendim Başbakan boş meydana konuşuyor’ diyor. Daha ben meydana gitmemişim, miting saati gelmemiş. İnsanlar yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Meydanı çekiyor, benim fotoğrafımı da oraya monte ediyor. Algı operasyonu yapıyorlar. Ne yaparsa yapsınlar, milletle bizim aramızdaki sevgi bağını koparamazlar”

Yorumlar

Serseri   -  Bağlantı 13 Haziran 2018, 00:52

Ne sandiniz la bunlarin tum mitingleri tasimali ilk defa duyanlar sasirmasin. Akp bitti artik sonun baslangicini yasiyorlar.

Ahir   -  Bağlantı 12 Haziran 2018, 11:26

etraf illerden de katılım her mitingde oluyor ilk değil zorunlu olarak kamu personeli ve tekstil çalışanları dahil ediliyor. bunu bilmeyen mi var

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı