REKLAMI GEÇ

İlçe ilçe seçim sonuçları Denizlihaber.com’da

İlçe ilçe seçim sonuçları Denizlihaber.com’da

Denizlihaber.com okurları yine bu seçimde de memleketiyle ilgili tüm detayları kendi haber sitesinden öğrenecek. 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ile ilgili tüm detaylar, ilçe sonuçları, adayların, ittifakların ve partilerin aldığı oylar, Türkiye, Denizli ve İlçe yansımaları saniye saniye Denizlihaber.com’da olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2018 Pazar, 17:10

Denizli’nin en etkili yayın organı, en çok okunan gazetesi Denizlihaber.com, yine kendisinden beklenileni ortaya koyuyor. 24 Haziran Erken Genel Seçimleri’nin sonuçları için Anadolu Ajansı’ndan hizmet satın alan Denizlihaber.com, okurlarına Türkiye, Denizli ve ilçelerinin seçim sonuçlarını karşılaştırma imkanı sunuyor.

Denizlihaber.com okurları, Türkiye ile aynı anda SEÇİM YASAKLARININ KALKMASIYLA birlikte ülke geneli, Denizli ve ilçedeki seçim sonuçlarını saniye saniye kendi haber sitelerinden takip edebilecekler.

Denizlihaber.com seçim ekranı ile Cumhurbaşkanı adaylarının Türkiye, Denizli ve ilçelerinde aldıkları oylardan, kentte ve Türkiye genelinde milletvekillerinin hem ittifaklar hem de partiler arasındaki dağılımına kadar tüm detayları da okurları için sunacak.

On binlerce Denizlili her seçimde olduğu gibi Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden birini yine Denizlihaber.com’dan öğrenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı