REKLAMI GEÇ

AK Partili vekillerden Zolan’a ziyaret

AK Partili vekillerden Zolan’a ziyaret

24 Haziran Genel Seçimlerinde milletvekili seçilip mazbatalarını alan 27. Dönem AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in de katılımı ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Milletin iradesi tecelli etti. Çok şükür sizler de Denizlimizi temsil edeceksiniz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2018 Salı, 14:47

Ziyarette konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Milletin iradesi tecelli etti. Çok şükür sizler de Denizlimizi temsil edeceksiniz. Denizlimizin sorunlarına, taleplerine, ihtiyaçlarına sizlerle birlikte inşallah güzel çözümler ortaya koyacağız” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin gurur duyulan pek çok hizmete imza attığını söyledi. Filiz, “Denizli Ege’nin vizyon şehri oldu. Siyasette de, yerel yönetimlerde de vizyon kent oldu” diyerek Zolan’a teşekkür etti.

Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise, “24 Haziran zaferlerimizde, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizin katkısı büyüktür. Sizlere yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları nedeniyle saha çalışmalarında gurur duyduklarını ifade ederek, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.

Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız da, yerel yönetimlerin yaptığı hizmetlerle merkezi idarenin üstündeki yükü aldığını ifade ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları nedeniyle tebrik etti. Yıldız, “İlimizle alakalı üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Belediyeciliğin iyi yapıldığı yerde medeniyet vardır” dedi.

Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise, Başkan Osman Zolan’ın “Merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” sözünün hayata geçtiğini, bunu Denizli’nin en ücra mahallesinde bile gördüklerini ifade etti.

Ök, “Büyükşehir’in geldiğini ilçelerimiz hissetmiş, yolları, kilit parke taşları, yüzme havuzları ve pek çok hizmetiyle bunu hissetmişler. Bundan sonraki süreçte Denizli menfaati için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı