REKLAMI GEÇ

Karaca, Meclis kaydını yaptırdı

Karaca, Meclis kaydını yaptırdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Pazartesi günü İl Seçim Kurulu Başkanı’ndan mazbatasını aldı, bugün de Meclis’e giderek kaydını yaptırdı. Karaca’ya oğlu Ozan Karaca eşlik etti, annesinin rozetini taktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2018 Çarşamba, 17:13

24 Haziran Seçimlerinde CHP’nin Denizli’deki 3 milletvekilinden biri olan Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Pazartesi günü İl Seçim Kurulu Başkanı’ndan mazbatasını aldı, bugün de Türkiye Büyük Millet Meclisi kaydını yaptırmak üzere Ankara’ya gitti.

Kayıt işlemleri sırasında CHP’li Karaca’ya oğlu Ozan Karaca eşlik etti. Önce kayıt için prosedürleri tamamlayan Karaca’ya milletvekili rozetini oğlu Ozan Karaca taktı.

Meclis kaydını yaptırmasının ardından değerlendirme yapan Karaca, “Gazi Meclis’in çatkısı altında, yeniden güçlendirilmiş parlamenter demokrasi mücadeleme kaldığım yerden devam edeceğim. Eşit ve adil olmayan bir seçim sürecinin ardından parlamentoda yetkileri tek adama devretme anlayışını, Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız ruh ile yeniden ortak aklın hüküm süreceği bir yönetim anlayışına döndüreceğiz. Bu vesileyle mücadelemize güç veren, destek olan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı