REKLAMI GEÇ

Tabu’nun istifası cebinde, Ankara yolunda

Tabu’nun istifası cebinde, Ankara yolunda

CHP’de sular durulmuyor. 24 Haziran Erken Genel Seçimlerinin ardından ortaya çıkan tablo teşkilatları ayağa kaldırdı. Beyağaç’ta başlayan istifalara Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu da eklendi. Tabu, istifa dilekçesini cebine koydu, Ankara’ya genel merkeze gitmek için yola çıktı. CHP Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Numan Bozca da istifa etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2018 Salı, 18:37

24 Haziran Erken Genel Seçimlerinde alınan sonuç CHP’yi memnun etmedi. Yaşanan oy kaybı, cumhurbaşkanlığının ilk turda kaybedilmesi ve ortaya çıkan tablo CHP’de seslerin yükselmesine yol açtı.

Tabandan yükselen istifa çağrılarına partinin üst yönetiminden henüz bir karar gelmedi, ancak Denizli’de teşkilatlar kararını vermeye başladı. Beyağaç İlçe Başkanı ve yönetimi ile kadın kolları başkanının istifa etmesinin ardından, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu da harekete geçti.

TOPLANTI ÇAĞRISI SONUÇSUZ KALDI
CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu’nun İl Başkanı Mahir Akbaba’ya teşkilatlarla geniş katılımlı bir toplantı yapılması talebini ilettiği, ancak İl Başkanlığı’ndan olumlu yanıt gelmediği öne sürüldü.

İSTİFASI CEBİNDE
Bugün öğle saatlerinde yapılması istenen toplantıyla ilgili kendisine olumlu bir dönüşün yapılmaması nedeniyle harekete geçen Osman Tabu, “Bekleyemem” diyerek Ankara yoluna düştü.

Tabu’nun cebinde olan istifa dilekçesini CHP Genel Merkezi’ne sunmak üzere Ankara’ya gittiği öğrenildi.

PAMUKKALE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BIRAKTI
Bu arada, CHP Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Numan Bozca istifa etti.

MERKEZEFENDİ TOPLANTIDA
Bu arada, CHP Merkezefendi İlçe Yönetiminin de saat 18.00’de toplantıya girdiği ve süreci değerlendirdiği ifade edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı