REKLAMI GEÇ

GİK ÜYESİ ÇITIŞLI İYİ PARTİ’NİN BAŞARILI OLDUĞUNU SAVUNDU

GİK ÜYESİ ÇITIŞLI İYİ PARTİ’NİN BAŞARILI OLDUĞUNU SAVUNDU

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Veli Çıtışlı, partisinin ilk kez katıldığı seçimde kendini ispatladığınrı söyledi, Denizli’de milletvekili çıkarmalarının bir başarı olduğunun altını çizdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2018 Perşembe, 10:27

İyi Parti GİK üyesi Veli Çıtışlı seçim sonuçlarını değerlendirdi. 7 aylık bir parti olmasına rağmen İyi Parti’nin kendini kanıtladığını söyleyen Çıtışlı, Denizli’den milletvekili çıkarmalarının da başarı olduğunu kaydetti.

Seçim sürecinde milletvekili adayları ile birlikte sahada durmadan çalışan Çıtışlı, “50 günlük bir çalışma ve 7 aylık bir kuruluş süreci sonrası Denizli’den milletvekili çıkarmak başarıdır” dedi.

Merkez sağ seçmenin beklentilerine yanıt vermeye çalıştıklarını söyleyen Çıtışlı, “Genel başkanımızı Türk Milleti ile buluşturmak istemeyenler, basın yayın kanalları dahil bütün imkanlarını seferber etmişlerdir. Bütün bu olumsuzluklara rağmen yılmamış ve seçmenlerle, Türk Milleti ile olumsuzluklar içerisinde buluşmaya azmetmiş birisi olarak gecesini gündüzüne vererek çalışmıştır. İlimiz Denizli bu mücadeleden başarılı çıkmıştır. 50 günlük seçim çalışması içerisinde kendisini anlatmaya çalışan İyi Parti kadroları ve milletvekili adayları ellerinden geleni yapmışlardır. Bu çalışmaların sonucunda bir milletvekili çıkartarak Ankara’da ilimizi temsil etme imkanı vermiştir. İyi Parti şimdi 9 ay kalan yerel seçimlere hazırlanmaktadır. Bunda da elimizden geleni yapacak ve başarılı olacağımızdan eminim. Tüm parti çalışanlarına, gönüllülerine, oyları ile bizlere destekleyen halkımıza, milletvekili adaylarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı