REKLAMI GEÇ

Öztürk Meclis kaydını yaptırdı

Öztürk Meclis kaydını yaptırdı

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kaydını yaptırdı. Kayda ailesi ile birlikte gelen Öztürk’e rozetini kızı Kevser İrem taktı. Öztürk, Meclis çalışanları ve basın mensuplarına Denizli havlusu hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2018 Çarşamba, 11:55

24 Haziran Seçimlerinde sandıktan çıkan ve milletvekili olan isimler mazbatalarını almalarının ardından Ankara’nın yolunu tuttu. Meclis kayıtlarının başlamasının ardından hızlı bir trafik yaşanırken, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ailesi ile birlikte geldi.

KAYDINI OĞLUYLA YAPTIRDI, ROZETİNİ KIZI TAKTI
Milletvekili Öztürk, Meclis kaydını oğlu Yavuz Kurşad ile birlikte yaptırdı. Tüm prosedürleri yerine getiren İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün vekillik rozetini de kızı Kevser İrem taktı.

DENİZLİ HAVLUSU HEDİYE ETTİ
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, kayıt işlemlerini tamamlamasının ardından Meclis çalışanlarına ve basın mensuplarına Denizli havlusu hediye etti.

“SEÇİM BİTTİ ÇALIŞMA ZAMANI”
24 Haziran Seçimlerinin geride kaldığını ve artık sıranın çalışmaya geldiğini belirten Öztürk, “Seçim sürecinde tüm aday arkadaşlarımızla birlikte Denizli’yi adım adım gezdik, her hemşerimizin elini sıkmaya, derdini dinlemeye gayret ettik. Denizli’nin sorunlarını net bir şekilde biliyoruz, bunların çözümü için Meclis’te olduğumuzun farkındayız. 24 Haziran’da halkımızın bize verdiği görevi yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı