REKLAMI GEÇ

Şahin Tin Meclis kaydını yaptırdı

Şahin Tin Meclis kaydını yaptırdı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM’de kaydını yaptırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2018 Cuma, 18:30

Genel Seçimlerde 27. Dönem Denizli Milletvekili olarak yeniden seçilen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kaydını yaptırdı. Yeni bir yasama dönemi ile birlikte Türkiye’nin yeni yönetim sistemine geçişinde görev yapacak olmanın gururu ve heyecanını yaşadığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Aynı zamanda böylesine tarihi bir süreçte görev almanın ağır sorumluluğunu da omuzlarımızda hissediyoruz. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Türkiye’yi güçlü yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

AK Parti İl Teşkilatından İl Başkan Yardımcıları Halil Turan, Ali Taşevli, Bayram Ali Çoban ve yöneyim kurulu üyesi Mustafa Tin’de Şahin Tin ve diğer AK Parti Denizli Milletvekillerini yalnız bırakmadı.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleriyle birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını ifade eden AK Partili Şahin Tin, “Her yeni başlangıç beraberinde yeni umutları da getiriyor. Biz iktidara geldiğimizden bu yana vatanımız için hep güçlü Türkiye umuduyla çalıştık, ülkemizi bugünlere getirdik. Yüreğimiz, Türkiye’mize hizmet etme aşkıyla çarpıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeni bir yasama dönemine başlamanın yanında, ülkemiz yeni bir yönetim sistemine geçiyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş ve uygulanma sürecinde, böylesine tarihi öneme haiz bir dönemde görev yapacak olmanın da gururunu yaşıyorum. Bize güvenen milletimize, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mahcup olmayacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı