REKLAMI GEÇ

Akcan sandıklara sahip çıkacak

Akcan sandıklara sahip çıkacak

İyi Parti’den milletvekili aday adaylığını duyuran avukat Seçil Akcan seçim günü meslektaşları ile birlikte sandıklara sahip çıkacaklarını söyledi, bunun için çalışma yaptıklarının altını çizdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2018 Cuma, 13:39

İyi Parti’de Denizli milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan isimlerden biri olan 37 yaşındaki Avukat seçil Akcan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde anne ve babası ile birlikte açıklama yaptı.
“Kuvayi Milliye ruhuyla devlete kadın eli değme zamanı gelmiştir” diyen Akcan; “Şimdiye kadar yaptığım işi layığıyla yaptım. Şimdi de Denizli ve ülkemiz için daha fazlasını yapmak için yetki, vekalet istiyorum. Her koşulda hak hukuk mücadelesinin yanında olacağım ve bunun için sizlere söz veriyorum. Ülkedeki olumsuzluklara ‘dur’ demek adına buradayım. Altına da imzamı atarım” dedi.
Meslektaşlarının da kendisine yardım edeceğini kaydeden Akcan, 24 Haziran seçimlerinde sandıklara sahip çıkacaklarını kaydetti.
Akcan, “Denizli’de toplam sandık sayımız 2017 verilerine göre 2 bin 251, oy kullanan seçmen sayımız ise 713 bin 270. Oy kullanan seçmen yüzdemiz % 89.88. Proje olarak avukatlardan oluşan grubumuzla birlikte bu sandıkların sandık müşahiti olarak görev alacağız. Seçim başlangıcı ve bitene kadar sandıkların başında bekleyerek oylarımıza sahip çıkacağız. Gerekirse hukukçu arkadaşlarımızla tutanak tutup bildirim yapacağız. 2 bin 251 sandıktan sorumlu paylaşımlı görevli avukat arkadaşlarımız bulunacak. Avukat arkadaşlarımızla koordineli çalışacağız. Seçmen kitlemiz istatistiklere göre 25-34 yaş grubu ve 35-44 yaş grubu seçmen sayılarımız %27-%21 ve kitlemiz belli, bu sebeple kendi yaş ve cinsiyetime göre bu seçmen kitlesine ulaşmak, bilgilendirmek en büyük hedefim. Bu çalışmalara zaten başlamış bulunmaktayım” dedi. Akçan ayrıca, bütün seçim çalışmalarını bilimsel istatistiklere ve verilere dayanan 1 senedir yaptığı projeler doğrultusunda ilerleyeceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/