REKLAMI GEÇ

CHP’li Karaca ile İYİ Partili Türkarslan buluştu

CHP’li Karaca ile İYİ Partili Türkarslan buluştu

İYİ Parti 2. sıra milletvekili adayı Şule Türkarslan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’yı ziyaret etti. Türkarslan, Karaca’ya çiçek sundu, Millet İttifakı’nın bayan dayanışması ortaya kondu. Samimi ziyarette 24 Haziran seçimleri, ittifak ve Türkiye’nin genel durumu değerlendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2018 Cumartesi, 08:00

Siyasi partiler 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğunlaştırırken, İYİ Parti milletvekili adayı Dr. Şule Türkarslan’dan sürpriz bir ziyaret geldi.

CHP’de yıldızı sürekli parlayan ve MYK üyeliği ile Genel Başkan Yardımcılığı’na yükselen CHP 1. sıra milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca’yı ziyaret eden Şule Türkarslan, çiçek sundu, hem görevleri nedeniyle kutladı, hem de 24 Haziran seçimlerinde başarı diledi.

Millet İttifakı’nın iki bayan vekil adayının buluşması sıcak bir ortamda gerçekleşti. CHP’li Karaca, İYİ Partili Türkarslan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti, başarı diledi.

Bir süre 24 Haziran seçimleri, Millet İttifakı ve Türkiye gerçekleri üzerine sohbet eden Türkarslan ve Karaca, önemli mesajlar da verdi.

Yıllardır siyasetin gerçekleştiremediğini Millet İttifakı’nın sağladığını belirten Şule Türkarslan, “Türk insanını yıllarca sağcı-solcu diye birbirlerine düşman ettiler. Biz kurduğumuz Millet İttifakı ile hepimizin bu vatanın evlatları olduğumuz gösterdik. Bu ülkenin bekası, yarınların huzur ve güven içinde kurulabilmesi için el ele yürüyebileceğimizi ortaya koyduk. Bundan sonra hiçbir güç Türk halkını bölemez. 24 Haziran, ülkemiz için milat olacaktır. Millet İttifakı ile yaptığımız birliktelik, sokakta da karşılık buluyor ve sonuçlarını 24 Haziran’da göreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı