REKLAMI GEÇ

İnşaat Mühendisi Nafiz Öz İYİ Parti’den aday adayı oldu

İnşaat Mühendisi Nafiz Öz İYİ Parti’den aday adayı oldu

İnşaat Mühendisi Nafiz Öz, İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Öz, yaptığı açıklamada neden aday olduğunu da ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2018 Pazartesi, 16:30

Erken seçim süreci devam ederken partiler milletvekili aday adayı başvurularını kabul etmeye başladı. İnşaat Mühendisi Nafiz Öz de İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu yaptığı açıklamayla duyurdu.

Denizli’nin sorunlarının çözümü için yılmadan çalışacağını belirten Nafiz Öz, “Ülkemizi tek adam rejiminden kurtarmak, Fesli Kadir’in elini sıkanlara karşı, Atatürk ilke ve inkılaplarını savunmak için yola çıktım. Denizli’de 25.000 konut yapacağız diye insanları küçük gören, umut sömürücülerinden kurtulmak için adayım. IMF borcu bitti deyip, Türkiye’yi on kat daha borçlu duruma düşürenlerden, Reza Zarrap’a ödül verip, dolar yükselince ülke etkilenmez deyip, insanların aklı ile alay edenlere karşı adayım. Şam’da namaz kılacağız, önce Membiç sonra Rakka deyip ülkeyi Ortadoğu bataklığına sürükleyenlerden kurtarmak için ve bu gerçekleri bilen insanların sözcüsü olabilmek için adayım” dedi.

Halkın sesi olabilmek için İYİ Parti güneşi altında yer aldığını dile getiren Öz, “Parlamenter sisteme dönebilmek için, herkesin elini taşın altına sokup, ortak mücadele edilmesi gerekiyor. Bu seçimde ‘sen-ben-o’ yok biz varız mantığı ile hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum. OHAL ile yönetilen memleketimizde, ülkemizi bu duruma düşürenlerden hesap sormak için hep beraber mücadele etmeyeceğiz de, ne için edeceğiz?” diye konuştu.

NAFİZ ÖZ KİMDİR?
Birçok dernek de, sivil toplum örgütlerinde görev alan, Pasvak-AŞEVİ’nin kurucularından olan Nafiz Öz, 1959 doğumlu evli ve iki çocuk babası. İlk, orta, lise ve üniversite öğrenimini Denizli’de tamamlayan inşaat mühendisi Nafiz Öz, Denizli’ye birçok sıra dışı eser kazandırmıştır. Daha önce Doğruyol Partisi, Demokrat Parti’nin üst kademelerinde uzun yıllar hizmet eden Nafiz Öz, Abdüllatif Şener’in kurduğu Türkiye Partisi’nde de merkez ilçe başkanlığı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/