REKLAMI GEÇ

Öz: “Yoksullukla mücadele için, yolsuzlukla mücadele gerek”

Öz: “Yoksullukla mücadele için, yolsuzlukla mücadele gerek”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Nafiz Öz seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla buluşan Nafiz Öz, yaşanan sorunlara dikkat çekiyor, partisinin çözüm önerilerini sunuyor. Yoksullarla mücadelenin yolsuzlukla mücadeleden geçtiğini belirten Öz, “İYİ Parti, yolsuzluğa karşı sıfır toleransla hizmet edecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2018 Çarşamba, 14:16

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Nafiz Öz, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine ilişkin çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Her gün farklı bir bölgede seçim çalışmalarını sürdüren, vatandaşlarla bir araya gelen Nafiz Öz, ülkenin içinde bulunduğu durumu anlatıyor, sorunlardan kurtuluş için İYİ Parti’nin reçetelerini sunuyor.

Türkiye ekonomisinin battığını, bunun nedeninin de 16 yıldır iktidarda olan AKP olduğunu söyleyen Nafiz Öz, “Halkımız sürekli fakirleşiyor. Halk fakirleşirken, belirli bir kesim de aksine zenginliklerine zenginlik katıyor. Yoksullukla mücadelenin yolu, yolsuzlukla mücadeleden geçiyor. İYİ Parti iktidarında yolsuzluğa sıfır tolerans gösterilecek. Yolsuzluk yapan, yetimin hakkını yiyen her kim olursa olsun en ağır şekilde cezalandırılacak” dedi.

Yolsuzlukla mücadele için “Kamuda şeffaflık ve Ahlak Yasası”nı çıkaracaklarını anlatan Nafiz Öz, “Öncelikle yolsuzlukla mücadelenin yasal çerçevesini oluşturacağız ve cezai işlemleri ortaya koyacağız. Bu düzenlemeler iktidarımızın ilk 6 ayında uygulamaya geçecek. Yolsuzluk yapanlara verilecek cezalar caydırıcı olacak” dedi.

Yolsuzluk suçlarında zamanaşımının kaldırılacağını, bu suçlarda yasama dokunulmazlığının olmayacağını ifade eden Öz, siyasetin finansmanının da şeffaf hale getirileceğini vurguladı.

Yorumlar

kamil   -  Bağlantı 7 Haziran 2018, 11:10

Yaşım 50 kendimi bildim bileli “yoksulluk ve yolsuzluk” mücadelesi her seçimin malzemesi olmuştur. Demek ki ne yoksulluk bitecek, ne yolsuzluk bu memlekette.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/