REKLAMI GEÇ

Türkarslan, Honaz ve Bozkurt’ta halkla kucaklaştı

Türkarslan, Honaz ve Bozkurt’ta halkla kucaklaştı

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Şule Türkarslan, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’ne yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Türkarslan, Honaz ve Bozkurt’ta halkla kucaklaştı. Türkarslan, iki ilçede de yoğun ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2018 Pazartesi, 18:31

İYİ Parti’nin 2. sıra milletvekili adayı Şule Türkarslan, 24 Haziran Seçimleri’ne yönelik çalışmalarına tempo artırarak devam ediyor.

Her gün Denizli’nin farklı bir ilçesinde ve mahallesinde olan Türkarslan, vatandaşlarla kucaklaşıyor, derk dinliyor, partisinin çözüm önerilerini sunuyor.

Honaz ve Bozkurt’ta da halktan yoğun ilgi gören Türkarslan, “Halkımızın İYİ Parti’ye gösterdiği ilgi son derece sevindirici. 16 yıllık AKP iktidarından bıkan, dertleri dağ olan vatandaşlarımız artık yüzünü güneşe döndü. 25 Haziran’dan itibaren Türkiye’yi İYİ Parti’nin İYİ kadroları yönetecek. Çiftçimiz kazanacak, esnafımız kazanacak, sanayicimiz daha çok üretecek, daha çok satacak. Türkiye’nin kalkınma hamlesini gerçek anlamda başlatacağız. Şişirilmiş ekonomi değil, halkın cebine birebir yansıyan ekonomiyi ortaya çıkaracağız” dedi.

Türkiye’nin eğitimden ekonomiye, sağlıktan çevreye her sorununa yönelik çözüm planlarının hazır olduğunu belirten Türkarslan, “Liderimiz, halkın bağrına bastığı Meral Akşener önderliğinde kurtuluş hareketi başlatılacak. Halkımız da bu hareketin bir parçası oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/