REKLAMI GEÇ

İYİ Parti gençlerinden Bağcılar saldırısına tepki

İYİ Parti gençlerinden Bağcılar saldırısına tepki

İstanbul Bağcılar’da İYİ Parti standına yapılan saldırıya tepkiler sürüyor. İYİ Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Bayram can Çapar, “Hiçbir saldırı iyilik yolundan döndüremeyecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2018 Salı, 15:13

İYİ Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Bayram Can Çapar ve üyeler parti merkezinde bir araya geldi, İstanbul Bağcılar’da İYİ Parti standına yönelik düzenlenen saldırıyı kınadı.

“Hiçbir saldırı ve tehdit bizi çıktığımız iyilik yolundan döndüremeyecek” diye konuşan İYİ Parti Gençlik Kolları Bayram Can Çapar, “Türkiye’nin ihtiyacı olan iyiliği ve sağduyuyu birlikte inşa edeceğiz. Hiçbir saldırı veya tehdit bizi çıktığımız iyilik yolundan döndüremeyecektir. Bağcılar teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve meselenin takipçisi olduğumuzu belirtiyoruz.Bizler doğuda ve batıda milletimizin iradesine sahip çıkan gençleriz. İYİ Parti gençlerindir. İYİ Parti geleceğinizdir. İyi gençlik iyi gelecek” dedi.

Kınama bildirisinin okunmasının ardından İYİ Parti Gençlik Kolları üyeleri seçim ve saha çalışmalarına yılmadan devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/