REKLAMI GEÇ

İyi Parti’de Akşener için imza seferberliği

İyi Parti’de Akşener için imza seferberliği

İyi Parti’de genel başkan Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için başlatılan imza kampanyasının ilk gününde yüzlerce partili seçim kurullarına koştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2018 Cuma, 11:52

Vatandaşlar cumhurbaşkanı adayları için imza vermeye başladı. Seçim kurullarının önünde yoğunluk dikkat çekti. İyi Parti’de Denizli teşkilatı üyeleri Meral Akşener’i aday göstermek için seçim kuruluna koştu. Hem Pamukkale hem de Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu önünde yoğun kalabalıklar oluştu. Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu’nda bu sabah iyi parti yoğunluğu dikkat çekti. Partide milletvekili aday adaylıklarını açıklayan isimler İl Başkanı Hasan Akgün önderliğinde seçim kuruluna başvuru yaptı.

Akgün başvuru öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Denizli’de hedeflerinin en az 10 bin imza olduğunu söyleyen akgün 24 Haziran seçimlerini ‘Erken değil baskın seçim’ olarak nitelendirerek, “Partimiz altı ayda ülkemizin yüzde 98’nde teşkilatlanmasını tamamladı. Bu kadar kısa sürede bunu gerçekleştirmek ancak miletimizin teveccühü ile mümkün olabilirdi, öyle de oldu. 24 Haziran’da baskın seçime gidiyoruz. Bu seçimi baskın yapmak istemelerinin tem sebebi İyi Parti’yi seçimlere sokmamaktır. Ancak anti demokratik bir zihniyetle yaptıkları bu tuzak bozulmuştur. İyi parti milletimizden aldığı güçle seçimlerde büyük bir başarıya imza atacaktır.
Milletimiz yüzbinlerce imzayla Meral Akşener’i cumhurbaşkanı adayı gösterecek bu süreç sonunda Akşener, Türkiye’nin ilk kadın cumhurbaşkanı olacaktır” dedi.

16 GÜNLÜK ÇOCUĞUYLA İMZA VERDİ
İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün daha sonra eşi Serap Akgün ve 16 günlük oğulları Hasan ile birlikte Merkezefendi Seçim Kurulu’na giderek Meral Akşener için imza verdi. Akgün ile birlikte partililer de tek tek görevlilere yönelerek Akşener’in milletvekili adaylığı için imza verdiler. Milletvekili aday adaylarının eksiksiz yer aldığı imza işleminde partililerin 25 binin üzerinde sıra aldıkları görüldü. Türkiye genelinde 10:00 sıralarında başvuru sayısının 25 bini geçtiği görüldü. Denizli İl Başkanı Akgün hedeflerini 100 bin imza olarak değil 1 milyon imza olarak işaret etti.

DEMOKRAT PARTİ’DEN DE DESTEK
Akşener’in adaylığına Demokrat Parti’den de destek geldi. Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik de partilileri ile birlikte İyi Parti teşkilatının yanında yer aldı, basın açıklamasına katıldı. Denizli’de uzun süredir sıkıntılı süreçlerden geçmesine rağmen teşkilatı ayakta tutan isimlerden biri olan Aşkın Çelik, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından hayati öneme sahip olduğunun altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/