REKLAMI GEÇ

İyi Parti’nin üye sayısı hızla artıyor

İyi Parti’nin üye sayısı hızla artıyor

Denizli’de kısa süre önce teşkilatlanmasını tamamlayan İyi Parti’de Akşener için başlatılan cumhurbaşkanlığı imza kampanyası üye kayıtlarına da büyük katkı sağladı. Partiye üyelik başvurusu için gelenlerin sayısı günlük 100 kişinin üzerine çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2018 Pazar, 12:29

Denizli’de kısa süre önce kongrelerini tamamlayan ve teşkilatlanmasını yapılandıran İyi Parti’de üyelik başvuruları il yönetimini sevindiriyor.

Genel Başkan Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başlatılan imza kampanyası aynı zamanda partide üyelik işlemlerini de hızlandırdı.

İl Başkanı Hasan Akgün tamamen imza kampanyasına odaklandıklarını, üyelikler için ekstra çalışmalar yapmadıklarını buna karşın başvuru sayısının bir hayli fazla olduğunu söyledi.

Denizli genelinde 6 bin üye ile kongrelerini gerçekleştiren İyi Parti’de özellikle imza kampanyasına katılan vatandaşlardan partiye üyelik için yoğun talep geliyor.

Bu nedenle seçim kurullarında cumhurbaşkanı adaylığı için oluşturulan stantlarda üye kabul işlemlerine de başlandı. Partide ayrıca ilçe merkezlerine gelerek üyelik başvurusunda bulunanların sayısında da artış görüldü.

Merkezefendi ilçe teşkilatı önceki gün 170’in üzerinde başvuru kabul ederken dün de başvuru sayısı 130’u geçti.

Bunun üzerine harekete geçen il yönetimi saha çalışması yapan aday adayları ile birlikte birer ekip görevlendirerek üyelik başvurularını da kabul edecek mobil ekipler kurdu.

Bugün Çardak, Buldan ve Tavas’ta çalışmalar yapan milletvekili adayları ile birlikte görevlendirilen ekip üyelik başvurularını da kabul edecek.

Üyelik başvurularına ilişkin denizlihaber.com’a açıklamada bulunan İl Başkanı Hasan Akgün, “Başvuruların yoğunluğu bizi memnun ediyor. Doğru yolda olduğumuzun da bir göstergesi olarak kabul ediyoruz. Toplumun her kesimine açığız. Daha önce ister aktif siyasette görev alsın isterse hiçbir partiye üye olmasın herkesi bekliyoruz. Kampanyamız sürecinde üyelik başvurularımızın sayısı arttı. Merkezefendi ilçemizde başvurular biraz daha yoğunlaştı. Pamukkale’de ise genellikle hafta sonları artış görüyoruz. Tüm ilçe teşkilatlarımız üye kayıtlarını sürdürüyor. 24 Haziran’a kadar Denizli’de 40 bin üyenin üzerinde kayıt yapmış olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

DENİZLİ’DEN 4 BİN İMZA
Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener için imza kampanyasının da tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen İl Başkanı Akgün, “Türkiye genelinde adaylık için gerekli başvuru sayısının çok üzerine çıktık. Daha da başvurular geliyor. Son güne kadar bu yönde çalışmalarımız sürecek. Denizli’de şu ana kadar 4 binin üzerinde vatandaşımız Cumhurbaşkanı adayı olarak Meral Akşener için imza verdi. Bu sayı Çarşamba gününe kadar daha da artacaktır. İlgi gösteren ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ADAYLAR İÇİN BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI
Türkiye genelinde milletvekili aday adaylığı için 6 binin üzerinde başvuru alan ve hala da almayı sürdüren İyi Parti’de genel merkez başvuru süresini 7 Mayıs akşamına kadar uzattı. Denizli’ye yapılan başvuruların sayısının da 31’e yükseldiği kaydedildi.

İKİ ESKİ İL BAŞKANI NABIZ YOKLUYOR
Denizli’de merkez partilerde il başkanı olarak görev yapmış iki kurt siyasetçinin de İyi Parti’den aday olmak için nabız yokladığı öğrenildi. Genel merkez nezdinde temaslarda bulunan bu iki siyasetçinin yanı sıra kentte büyük işletmelerin sahibi iki de iş adamının adaylık için devreye girdiği öğrenildi. İl Başkanı Akgün bu taleplerde bulunan kişilere ilişkin bilgi vermezken, “Kapımız herkese açık. Bu ülkenin geleceğinden endişe eden, çalışacak, Denizlimiz ve ülkemize faydalı olacağına inanan kim varsa aday olabilir. Aday olan ya da olmayı düşünen kişiler arasında toplumun herkesiminden değerli insanlar var. İş dünyasından da siyaset dünyasından da kişiler var. Aday adaylık başvurusu yapmayan kişiler hakkında bir değerlendirmede bulunamam ama aday olsalar da olmasalar da kalpleri bizlerle birlikte atan, bizlerle aynı endişeyi ve amacı taşıyan herkesle gönül birlikteliğimiz var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/