REKLAMI GEÇ

Yeni doğan kızlarına Meral Akşener’in ismini verdiler

Yeni doğan kızlarına Meral Akşener’in ismini verdiler

PAÜ Hastanesi’nde doğum yapan anne Ümmühan İlti, İyi Parti ekibini karşısında görünce mutluluğu arttı, yeni doğan kızının adını ‘Meral’ koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2018 Pazartesi, 15:30

İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, ‘Anneler Günü’nde farklı bir uygulamanın altına imza attı. İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anneler Günü’nde PAÜ Hastanesi’nde yenidoğan ünitesini ziyaret eden Akgün, yeni doğum yapmış annelere hastane çıkış paketi ve çarşaf nevresim takımı hediye etti.

İyi Partililerin ziyaret ettiği çiftlerden biri de Ümmühan ve Hüseyin İlti çiftiydi. Yeni doğan kızlarının heyecanını yaşayan çift karşısında İyi Partilileri görünce mutlulukları daha da arttı.

İyi Parti lideri Meral Akşener’i takip ettiklerini ve desteklediklerini söyleyen çift yeni doğan kızlarına da onun ismini verdiler.

İyi Parti ekibi de anne ve baba ile birlikte bir video çekerek ‘Meral’ bebeğin görüntülerini Genel Başkan Akşener’e iletti. Genel Başkan Akşener ise bu tablo karşısında çok mutlu olurken Meral bebeğe altın takılmasını istedi. İl Başkanı Akgün de hayata yeni gözlerini açan Meral bebeğe altın taktı.

Ümmühan ve Hüseyin İlti çifti Meral Akşener’in Denizli’de yapmayı planladığı mitinge de katılma sözü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/