REKLAMI GEÇ

Ali Keskin aday adayı

Ali Keskin aday adayı

MHP Denizli eski Milletvekili Ali Keskin, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2018 Cumartesi, 16:36

MHP Genel Merkezi’ne aday adaylığı başvurusunu yapan Keskin, tabandan gelen yoğun taleplere kayıtsız kalmamak için aday adayı olduğunu belirtti.

Keskin, “24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Müracaat başvurumu yaptıktan sonra Genel Başkanımızı ziyaret ederek, aday adayı olduğumu kendisine belirttim, elini öperek hayır dualarını aldım. Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bugünlerde aday adayı olma mecburiyeti hissettim. Ayrıca teşkilatlarımızdan ve ülküdaşlarımızdan aday olmam hususunda gelen yoğun baskı ve taleplere karşılıksız kalamazdım” dedi.

24 Haziran seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen Keskin, “Genel Başkanımızın yüklenmiş olduğu tarihi görev ve sorumluluğunu dikkate alarak bu mücadele de kendisini ve Denizlimizi yalnız bırakmamak adına, 25 yıldır olduğu gibi bugün de daima kendisinin yanında olacağımı, bir dava adamı ruhu ve bilinciyle seçimlerde var gücümle çalışacağımı kendisine belirttim. Milliyetçi Hareket’in Denizlimizde güçlü bir şekilde temsil edilebilmesi için maddi ve manevi üzerimize düşeni yaparak Allah’ın izni ile hizmetimizi sürdüreceğiz. Oynanan tüm oyunları Allah’ın izniyle bozacağız. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkemize, partimize ve davamıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben şuuruyla şahsım için zafere değil, davam için sefere talibim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/