REKLAMI GEÇ

Babalar Günü’nü ailesi ile geçirdi

Babalar Günü’nü ailesi ile geçirdi

MHP Denizli milletvekili adayı 4 kız babası Mehmet Uz, Babalar Günü’nde ihmal ettiği ailesine zaman ayırdı. Açıklama yapan Uz, “Başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların, Babalar Gününü kutladığını ve sağlık dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2018 Pazar, 13:10

Yoğun siyasi tempo nedeniyle sık sık ailesini ihmal eden milletvekili adayları için bayram ve Babalar Günü daha sakin geçti. MHP Denizli milletvekili adayı olan 4 kız babası Mehmet Uz da Babalar Günü’nde ailesine zaman ayırmayı tercih etti.

Bayramın mutluluğunu babalar günün huzuru ile birlikte yaşamanın güzel bir duygu olduğunu söyleyen Uz ,”Bugün Ramazan Bayramının son gününde Babalar Günü’nü kutluyoruz, muhterem babalarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Babalık; annelik gibi yüce bir duygu, umut ve güven veren manevi bir sığınak, özveri ve fedakârlık isteyen bir değerin unvanıdır. Türk aile yapısının temel direği, koruyup gözeteni, kol kanat gereni şüphesiz ki babalarımızdır. Ömrünü evlatlarının iyi yetişmesine, mutlu ve huzurlu olmasına adayan babalarımız hangi yaşta olursak olalım arkamızda duran yegâne güçtür. Bunu 4 kız babası olarak söylemek isterim ki evlatlarımızın kıymetini bilmek boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

Anne ve babalarımızın kıymetinin iyi bilinmesi gerektiğini belirten Uz, ”Şu gelip geçici fani hayatta babalarımızın kıymetini bilelim, nefes aldığımız müddetçe onlara ‘öf’ bile demeyelim. Rahmete kavuşan babalarımızın emanetlerine leke sürdürmeyelim, onların hatıralarını incitmeyelim. Analarımız ağlamasın elbette; ama babalarımızın da içli içli, için için ağlamasına, göz pınarlarından yaşların süzülmesine izin vermeyelim. Evlat acısıyla yanan, evlat hasretiyle kavrulan, evlat sevinciyle yüreğinde çiçekler açan her anneyi, her babayı saygıyla selamlıyorum. Tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ediyor, ebediyete intikal edenlere Rabbim ’den rahmet diliyorum ”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/