Cafer Birtürk İl Başkanlığı görevini bırakmıyor

MHP kulislerinde milletvekili aday adayı olup olmayacağı konuşulan İl Başkanı Cafer Birtürk, son noktayı koydu. Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüştüğünü belirten Birtürk, “Görevime devam etmem istendi. Liderimizin talimatından çıkacak adam değilim” dedi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2018 Perşembe, 12:47
MHP’de uzun süredir milletvekili aday adayı olup olmayacağı merak konusu olan İl Başkanı Cafer Birtürk, bu tartışmalara son noktayı koydu, aday olmayacağını ve görevine devam edeceğini açıkladı.
MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştüğünü belirten Birtürk, “Genel Başkanımız, çalkantılı süreçte partiye sahip çıktığımı ve bu aşamaya getirdiğimi ifade etti, görevimin başında kalmamı istedi. Bir dönem daha Emin Bey ile devam etmek yönünde bir kararının bulunduğunu iletti ve fedakarlık istedi” dedi.
Ülkücülüğün fedakarlık gerektirdiğin belirten Birtürk, “Liderimizin talimatından çıkacak adam değilim. Sözünden çıkamayız ve görevimizin başında kaldık. Aday adayı olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Herkesi milletvekili aday adayı olmaya davet ediyorum” dedi.
Yorum Yaz
İletişim
Telefon: +90-258-2415353 - 2422424
Faks: +90-258-2652366
Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.
Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5
İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/


