REKLAMI GEÇ

Mehmet Uz’a Bahtiyar desteği

Mehmet Uz’a Bahtiyar desteği

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Mehmet Uz, partinin önde gelen isimlerinden Ümit Bahtiyar ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2018 Perşembe, 09:35

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Mehmet Uz, seçim çalışmaları kapsamında MHP’nin sevilen ismi, yerel seçimlerde Pamukkale Belediye Başkan Adayı olan Ümit Bahtiyar ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerini ilişkin görüş alış verişinde bulunan ikili, MHP’nin ve Cumhur ittifakının başarısı için el sıkıştı.

MHP’nin sevilen ismi Ümit Bahtiyar, Genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz’un Denizli için, Türkiye için bir şans olduğunu belirterek, “Milletvekili adayımız Mehmet Uz’un, Denizli için şimdiye kadar yaptıklarını herkes biliyor. Çalışkanlığı, enerjisi, vatan ve millet aşkı yüksek olan bir kardeşimiz. Milletvekili olarak Ankara’da Denizli için çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Deve güreşi organizasyonları, Denizlispor’da ki başarılı çalışmalarını takdir etmemek mümkün değil. Aynı çalışkanlığı Denizli için de, ülkemiz için de yapacağını bildiğim için sonuna kadar destekliyorum. Denizli halkını genç kardeşimize sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

Bahtiyar’ı ziyaret etmekten çok mutlu olduğunu dile getiren Mehmet Uz, Ümit Bahtiyar’a güzel düşünceleri için teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/