REKLAMI GEÇ

Uz: “Ben bu şehre sevdalıyım”

Uz: “Ben bu şehre sevdalıyım”

MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Başkarcı ve Servergazi’de vatandaşlarla buluştu. Uz, Denizlililerin derdini çözeceğini belirterek, “Herkes tarafından parmakla gösterilecek bir Denizli için uğraşacağım” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2018 Perşembe, 09:46

Seçim çalışmalarında hız kesmeyen Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Başkarcı ve Servergazi mahallelerinde vatandaşlar ile buluştu.

Akşam saatlerinde Başkarcı Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet eden Uz, sağ-sol olaylarında hayatını kaybeden Ülkücü Cengiz Şen’in babası Hüseyin Şen’i evinde ziyaret etti.

Hayatını kaybeden Cengiz Şen ve diğer dava adamlarını unutmayacaklarını belirten Uz, “Varolsun ülkücü şehidim. Onlar bu vatan için karşılık beklemeksizin şahadet şerbetini içen koç yiğitlerdir. Bizler onların neslini devam ettirmeye çalışan ülkücü insanlarız” dedi.

“24 HAZİRAN MİLAD OLACAK”
Daha sonra Servergazi Çay Bahçesi’ne geçen genç milletvekili adayı, vatandaşların kendilerine yakınlığı ve ilgisinden dolayı teşekkür ederek, “İnsanlar bu ülkenin geleceğinin MHP’de olduğunu anlamıştır. Bizlere gelen destekler bunu belli etmiştir. 24 Haziran ülkemizin geleceği için bir milat olacaktır” dedi.

“BEN BU ŞEHRE SEVDALIYIM”
Denizli için yapacaklarını da anlatan Mehmet Uz, “Ben bu şehre sevdalıyım. Bu şehirde yaşayanlar benim öz ailemdir. Hepsinin derdini çözeceğim ve herkes tarafından parmakla gösterilecek bir Denizli için uğraşacağım. Çünkü bir başkadır benim memleketim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/