REKLAMI GEÇ

Uz: “Cumhur İttifakı terörün kökünü kazıyacak”

Uz: “Cumhur İttifakı terörün kökünü kazıyacak”

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Uz, 3. Sanayi esnafıyla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2018 Çarşamba, 10:12

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Uz, 3. Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarla buluştu.

MHP’nin genç Milletvekili Adayı Uz, Türk Ordusunun Münbiç’te büyük başarılara imza atacağını belirterek, “Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Operasyonu ve ardından da Türk askerinin Münbiç’e girmesi, Cumhur İttifakının dünyaya verdiği önemli mesajlardan birisidir. Biz yerli ve milli duruşumuzu kaybetmeden terörün ve ülkemizin düşmanlarının kökünü kazıyacağız” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANIYOR”
Cumhur İttifakının oyunlara boyun eymeyeceğini söyleyen Uz, “Paralı anketlerle MHP ve Cumhur İttifakının üzerinde karalama oyunları oynanmaya çalışılıyor. Bunu yapan şahıslar şunu asla unutmamalıdır; MHP’nin olduğu yerde kara oyunlar tutmaz, bunun en anlamlı örneği de hain FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz günü ülke demokrasisini karalamaya çalıştığı darbe girişimidir. Yine MHP bu kara oyunu bozmuş hainleri bozguna uğratmıştır. 24 Haziran’da buna bir daha ışık tutacak ve terör savunucularına özgürlük isteyen zillet mensuplarına bir kere daha ders verecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/