REKLAMI GEÇ

Uz: “Denizli bize güveniyor”

Uz: “Denizli bize güveniyor”

MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her gün farklı bir bölgede halka buluşan Uz, bu kez Güney ve Çal’da vatandaşlarla buluştu, seçim beyannamelerini anlattı, destek istedi. Uz, “Denizli bize güveniyor. Bu güven bizim omuzlarımızdaki yükü daha da artırıyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2018 Salı, 09:19

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala MHP’nin Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz çalışmalarını yoğunlaştırdı. Günün neredeyse her saati halkla birlikte, alanlarda olmaya çalışan Mehmet Uz, bu kez Güney ve Çal’da vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde Denizli sevdasının altını çizen Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Uz, “Bu konuda vatandaşlarımızın bize olan güveni çok önemli. Biz onların düşüncelerini boşa çıkarmayacağız. Her zaman olduğu gibi en iyisini yapmaya çalışacağız. Güney ve Çal’da gördüğümüz ilgi şevkimizi daha da artırdı” dedi.

“ÜLKENİN TEK KURTULUŞU MHP”
Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin açıkladığı seçim beyannamesinin toplumun büyük kesiminden takdir aldığını anlatan Uz, “Ülkenin kurtuluşu MHP’dir. Partimizin beyannamesi herkese umut olmuştur. Herkes MHP’nin mecliste güçlü bir kadro ile olmasını istiyor, bize güveniyorlar. ’Vatanını seven hiçbir Milliyetçiden zarar gelmez’ diyerek bizlere moral veriyorlar. Vatandaşlarımız bize bu kadar sahip çıkarken onlar için hizmet etmekte bizleri onurlandıracaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/