REKLAMI GEÇ

Uz: “Gümbür gümbür geliyoruz”

Uz: “Gümbür gümbür geliyoruz”

Seçim çalışmalarına devam eden MHP’nin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Kaleiçi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve ürettikleri çözümler hakkın da bilgiler verdi. Uz, “Bizim davamız Türkiye davasıdır. MHP bitti diyenlere inat gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2018 Salı, 09:20

24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet uz, Kaleiçi esnafıyla bir araya geldi, sorunları dinledi, çözüm önerilerini sundu.

“BU KONULARIN DAHA ADALETLİ OLMASI LAZIM”
Kaleiçi’nde pazar esnafıyla buluşan, işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet eden Mehmet Uz, partisinin çözüm önerilerini sundu.

Uz, ”AVM’deki esnaflara tanınan bazı haklar maalesef sizlere tanınmıyor. Bu konuların daha adaletli olması ve tüm esnafın aynı şartlarda ticaretini sürdürmesi gerekiyor” dedi.

“GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”
MHP bitti söylemine de sert sözlerle cevap veren Mehmet Uz, “MHP kurulduğundan bu yana vatan için canla başla mücadelesini sürdüren bir ideoloji partisidir. MHP bitti söylemlerini ortaya atanlar unutmasınlar, bu parti bir dava partisidir. Başbuğun öz evlatları davasından asla dönmezler. Bizim davamız Türkiye davasıdır. Türkiye’yi ilelebet huzura, mutluluğa ve refaha ulaştırma davasını yürüten bir siyasi harekettir. Asil Türk mensupları var oldukça da bu hareket ölmez, bu dava bitmez. Kimsenin şüphesi olmasın gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/