REKLAMI GEÇ

Uz’dan Acıpayam çıkarması

Uz’dan Acıpayam çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli milletvekili adayı Mehmet Uz, seçim çalışmalarına Acıpayam’da devam etti. MHP’nin genç milletvekili adayı Uz, Acıpayam’da vatandaşlarla buluşarak, Cumhur İttifakı’nı anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2018 Çarşamba, 09:34

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, seçim çalışmalarına Acıpayam’da devam etti. İlçede yaşayan vatandaşlarla sohbet eden Mehmet Uz, 24 Haziran Erken Genel Seçim’in önemini anlattı.

“KOLTUK SEVDASINDA OLMADIK”
Vatandaşlara Cumhur İttifakı’nı anlatan Uz, bu birliktelikteki tek çıkarlarının ülke refahı olduğunu kaydetti.

Uz, “Ülkemizin üzerindeki dış baskılar ve kara oyunlara karşı Ak Parti ile kurduğumuz ittifak bizim yerli ve milli duruşumuzun bir simgesidir. Biz koltuk sevdasında olmadık. Yapılan ihanetlere karşı Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin ve cumhurbaşkanın arkasında durduk ve bundaki tek çıkarımız ise milletimizin refahıydı “dedi.

“DERTLERİ KOLTUK”
Muhalif kesimin koltuk sevdalısı olduğunu öne süren Mehmet Uz, “Seçim kararı alınınca ne yapacaklarını şaşıran cümbüş ittifakının mensupları, ülke bütünlüğünü bozmak için kara düzenin uşaklarına koşarak yardım istediler. Bunlar bu ülkede koltuklara biz oturalım derdine düşenler. Dertleri millet değil dertleri koltuk” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/