REKLAMI GEÇ

Uz, “Her insan hata yapabilir”

Uz,  “Her insan hata yapabilir”

MHP milletvekili adayı Mehmet Uz, af konusunu değerlendirerek, “Her insan hata yapabilir” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2018 Pazartesi, 09:39

Seçim çalışmalarına Merkezefendi kapalı pazaryeri ve Bahçelievler semt pazarında esnafları ziyaret ederek devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Mehmet Uz, MHP Lideri Bahçeli’nin af çıkışına destek verdi.

“HER İNSAN HATA YAPABİLİR”
Uz, “Teröristin, tecavüzcünün ve suçu ağır olan kişilerin haricinde hata yapmış ya da hak yolunda yanlış kararlara maruz kalmış kader mahkûmları bu bayramı evinde ailesiyle birlikte geçirsin. Her insan hata yapabilir. Önemli olan devlete ihanet eden, haddinin üzerinde hareketlere kalkışarak insanın ruhuna zorla sahip olmaya çalışan adilerin cezalarını ilelebet ödemeleridir” dedi.

Kader mahkumlarına bayrama kadar af getirilmesi gerektiğini belirten Uz sözlerine şu sözler ile devam etti , “Zamanında devlete büyük hizmetler vermiş. Söz konusu vatan olunca gerisini teferruat bilmiş insanların tecavüzcü ile terörist ile aynı ortamda bulunmaları büyük bir hatadır. Kaderine yenik düşerek hapis tutulmaya mahkûm olmuş. Suçu manidar olan kişilerin af edilmesi gerekmektedir. Hepsi bu bayramı anne, babasıyla, evlatlarıyla, eşleriyle ve akranlarıyla geçirmelidirler. Maruz görünecek suçları işlemiş dahi olsalar aileleri ile vakit geçirerek yaşadıkları zevki terk edip bir daha aynı tuzağa düşmeyeceklerdir”

Dün akşam saatlerinde gıda zehirlenmesi sonucu hastaneye kaldırılan 57 asker tedavi altına alınmıştı. Üzücü olayı öğrenir öğrenmez mehmetçiklerin ziyaretine giden Uz, askerler ile tek tek ilgilendi ve geçmiş olsun dileklerini sundu. Uz “Sizler vatan hizmetinizdesiniz. Asker ocağında emanetsiniz. Sizlerin yaşadığı bu olayı önemsiyoruz. Bu konuda bizim üzerimize düşen birşey varsa yapmaya hazırız. Hepinize çok geçmiş olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/