REKLAMI GEÇ

Uz, Bayramyeri esnafıyla buluştu

Uz, Bayramyeri esnafıyla buluştu

MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, seçim çalışmalarını artan bir tempoyla devam ettiriyor. Her gün farklı bir bölgede vatandaşlarla bir araya gelen Uz, Bayramyeri esnafını da ziyaret etti, Cumhur İttifakı ve MHP’yi anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2018 Perşembe, 13:49

Denizlispor’la ilgili yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren MHP Denizli Milletvekili Mehmet Uz, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine ilişkin çalışmalarını Bayramyeri esnafını ziyaret ederek sürdürdü.

Ziyaret ettiği işyerlerinde sıcak bir atmosferde karşılanması ve olumlu dönüşler almasının kendisini son derece mutlu ettiğini belirten Uz, “Devletin ve milletin bekasını düşünen her Denizlili oy verirken hakkaniyetli, adaletli, yetim hakkını koruyan bir anlayışa sahip olan bizleri düşünsün. Demokrasinin güçlenmesini, insan hakları ve hukukun üstünlüğünün egemen olmasını talep eden herkesi bu yolculukta yanımızda görmek istiyoruz. Bu Yörük çocuğu Mehmet UZ, bu yolda sizinle beraber olacak” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI VE MHP”
Uz, “Siyasetin ahlakî ilkelerden uzaklaşmasından ve seviyesizleştirilmesinden rahatsız olanların, namusuyla çalışan, helal lokma için ter döken, bunun sonucunda emeğinin karşılığını görmeyi bekleyenler, gelecek nesillere doğal ve beşerî kaynaklarına sahip, güçlü ve kalkınmış bir Türkiye bırakma arzusunda olanlar cumhur ittifakı ve MHP demelidir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/