REKLAMI GEÇ

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Uz: “Cumhur ittifakı Türkiye menfaatidir”

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Uz: “Cumhur ittifakı Türkiye menfaatidir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Cumhur ittifakının Türkiye menfaati olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2018 Çarşamba, 19:09

24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, pazar esnafı ile bir araya geldi.

Denizli’nin her karış toprağını adım adım gezerek ülkenin menfaatleri ve halkın doğruyu bilmesi için çalışacaklarını anlatan MHP Milletvekili Adayı Uz, pazar esnafıyla uzun uzun sohbet etti.

Türkiye’nin geleceği, gençlerin yarınları için yola çıktıklarını söyleyen Uz, geleceğin temellerinin 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde atılacağını anlattı. MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, halkımızın kendi geleceği için karar vereceğini ve doğru kararın Cumhur ittifakı olduğunu söyledi.

Pazar esnafının kendisine olan yoğun ilgisinden memnun kalan MHP Milletvekili Adayı Mehmet Uz, halkın isteklerini ve taleplerini aldıklarını belirterek, “Ekmeğini topraktan çıkaran, elleri buram buram vatan toprağı kokan pazar esnafımızın gülen yüzleri ve Cumhur İttifakına olan sevgileri, bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan Denizli’nin bir öz evladı olarak gurur duydum. Vatandaşlarımızın bizi içlerinden birisi gibi görmesi de muhakkak mutlu etti. Bizler Yörük’üz, esnafımızın da, çiftçimizin de, işçimizin de memurumuzun da, emeklimizin de isteklerini iyi biliyoruz. Bu konu da onların rahat etmesi için çalışacağız” diye konuştu.

Cumhur İttifakının milletin refahı için çalıştığını dile getiren Uz, “Bu seçimler vatanımız için, geleceğimiz için çok önemli. Esnafımızın sorunları ortada. Bizler milletimiz layık görürse 25 Haziran’da Ankara’ya onlara vekillik etmek, onların sesi olmak için gideceğiz. Cumhur ittifakının ülkemize getireceği refah konusunda kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu ittifak tamamen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının çıkarları için kurulmuştur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/