REKLAMI GEÇ

Uz, “Bu meyden er meydanı”

Uz, “Bu meyden er meydanı”

MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, doğup büyüdüğü Sarayköy’de moral depoladı. Uz, “Bu destek beni Meclis’e taşıyacak en büyük güç” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2018 Salı, 11:12

24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine sayılı günler kaldı. MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, seçim çalışmalarını tempo artırarak sürdürüyor.

Uz, doğup büyüdüğü Sarayköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Sarayköy’ün Gerali ve İstasyon mahallelerini ziyaret eden, daha sonra Kültür Merkezi Parkı, Meydan Kıraathanesinde vatandaşla bir araya gelen Uz, son olarak da Roman vatandaşların düğününe katıldı.

‘BU DESTEKLER VE DUALAR BENİ MECLİSE TAŞIYACAK OLAN EN BÜYÜK SEBEPLER OLACAKTIR’
Halkın ilgisi ve yoğun desteği ile karşılaşan Uz, “Burası benim doğup büyüdüğüm yer. Burada yaşayan vatandaşlarımızın tek yürek olarak içlerinden birisi olan şahsıma destek olacaklarına inancım tam. Bu destekler ve dualar beni Meclis’e taşıyacak olan en büyük sebep olacak. Ben de bu desteklerin karşılığını yapacağım hizmetlerle halkıma geri ödeyeceğim” dedi.

Sarayköy’den yıllardır Milletvekili çıkmadığını belirten Mehmet Uz, ”Sarayköyümüz milletvekili göndermeyeli yarım asrı geçti. Ben bu kör talihi yıkmak için meydandayım. Bu meydan er meydanı. Biz de Sarayköy’ün efesi olarak bu meydana çıktık. Biz tüm Denizli halkının desteğini arkamızda, dualarını içimizde hissediyoruz. İnanıyoruz 24 Haziran’dan sonra bu yörük kardeşiniz, Sarayköy’ün evladı olarak, Meclis’te Denizli’nin temsilcisi olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/