REKLAMI GEÇ

Uz, “MHP bu ülkenin çimentosudur” dedi.

Uz, “MHP bu ülkenin çimentosudur” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Mehmet Uz, seçim çalışmalarına İstasyon ve Ahi Sinan Caddesi ile 1. Sanayi ve Delikliçınar Gazi Bulvarı’nda esnafları ziyaret ederek devam etti. Uz, “MHP bu ülkenin çimentosudur” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2018 Çarşamba, 10:37

Seçime günler kala çalışmalarına hız veren MHP’nin genç milletvekili adayı Mehmet Uz, seçim çalışmalarına Denizli merkezde devam etti. Esnafları ziyaret eden Uz, seçim beyannamelerini okuyan kişilerin tercihlerinin MHP’den yana olduğunu söyledi.

“HER KESİMİN SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”
Seçim beyannamelerinin her kesime hitap ettiğini ve sorunlara kesim çözümler ürettiğini belirten Uz, “Yaşı cinsiyeti fark etmeksizin herkesin sorunlarını çözecek beyannameyi tüm vatandaşlarımızın huzurunda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli açıkladı. Öğrenciden memura, yaşlıdan işsize kadar birçok kesimi ele aldık. Partimiz ülke genelinin sorunlarını çözerken, güzel memleketimiz sevdamız Denizlimizin sorunlarını da vekiller çözeceğiz” dedi.

“MHP BU ÜLKENİN ÇİMENTOSUDUR”
Amaçlarının koltuk ya da makam olmadığına değinen Uz, “Biz memleketimizin her zaman zor zamanlarında arkasında durduk. MHP bu ülkenin çimentosudur. MHP ne kadar çok kişi ile meclise giderse ülkenin her zaman temelinde güçle duran bir zemin olacaktır. Bizler de MHP’nin milletvekilleri olarak bu zemini ayakta tutacak insanlarız. Bizim derdimiz ne makam ne koltuk, bizim vatandaşlarımız huzura kavuşsun, refahı yakalasın biz en yüksek mevkiye yükselmiş kadar oluruz. Ülkemizi bu kademeye yükseltecek tek parti MHP’dir ve içinde bulunduğu Cumhur İttifakıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/