REKLAMI GEÇ

Uz, vatandaş ve esnafla dertleşti

Uz, vatandaş ve esnafla dertleşti

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP milletvekili adayı Mehmet uz semt pazarlarında siyasetin nabzını tuttu. Pazarcı esnafının derdini dinleyen Uz vatandaşla sohbet etti, pazarın nabzını tuttu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2018 Cuma, 09:40

Seçim kapsamında halkla buluşmalarına hızla devam eden MHP’nin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Kaklık kapalı pazar yeri, Kuşpınar semt pazarı ve Servergazi kapalı pazaryerinde esnaflarla buluştu. Karşılaştığı 7’den 70’e herkesle sohbet eden Uz için halktan destek her geçen gün büyüyor.

Uz için diğer siyasilerden farklı olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Diğer siyasilerin aksine seçimlerden seçimlere değil her zaman bizim içimizde bizden birisi. Denizlispor’a verdiği hizmetler tartışılmaz, deve güreşleri ile kültürümüzü yaşatıyor. Yörük kültürüyle büyümüş birisi olarak bizim dertlerimize ortak olabilecek tek siyasi. Bu çalışmaların karşılığını da alacak. Böyle bir insan ceketini koysa vekil olur” ifadelerini kullandılar.

Destekleri için vatandaşlara teşekkür eden Mehmet Uz , “Ne mutlu ki insanlarımızın güvenini kazanmışız. Bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. 24 Haziranda ise tarihi bir başarı ile onların vekili olacağız. Vekil olduktan sonra da Denizli’miz için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim için önemli olan memleketimizin sorunlarını çözmektir ”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/