REKLAMI GEÇ

MHP’de Mehmet Uz adaylık başvurusunda bulundu

MHP’de Mehmet Uz adaylık başvurusunda bulundu

Denizlispor Başkan Yardımcısı da olan MHP’li Mehmet Uz il yönetimindeki görevini bırakarak miletvekili aday adayı oldu. Uz başvurusunu genel merkeze yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2018 Cuma, 14:33

Milliyetçi Hareket Partisi’nde milletvekili aday adayları belli olmaya başladı. İl yönetim kurulu ve aynı zamanda Denizlispor Başkan Yardımcısı da olan Mehmet Uz, genel merkezde aday adaylığı için ilk başvuru yapan isimlerden biri oldu.
Son dönemlerde Denizlispor’daki çalışmalarının yanı sıra önayak olduğu etkinliklerle de adından söz ettiren Uz adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada; “Hem Denizlimize hem de ülkemize hizmet edebileceğime inanıyorum. Sorumluluk almaya hazırım. Bu nedenle aday adaylığı başvurusunda bulundum” dedi.
Bu seçim döneminde Milliyetçi Hareket Partisi’nin her zamankinden daha da güçlü olduğunu ifade eden Mehmet Uz, “Geride kalan süreçte ayrılıklar oldu ama biz yuvamızı terk etmedik. Her zaman gönül verdiğimiz partimiz ve camiamız içinde karşılık beklemeksizin görev almayı, bir nefer gibi mücadele etmeyi seçtik. Artık çok daha güçlüyüz. Özellikle Denizli’de iyi bir seçim dönemi geçireceğimize inanıyorum. Var gücümüzle çalışacağız. Sahada herkese ulaşmaya, herkesin derdine ve sevincine ortak olmaya çalışacağım. Denizlimiz ve ülkemiz için en iyisini istiyoruz” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nde Mehmet Uz’un yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve Feridun Giresun’un da aday adayı olduğu belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/