REKLAMI GEÇ

SORUNLARI DA ÇÖZÜMLERİ DE BİLİYORUZ

SORUNLARI DA ÇÖZÜMLERİ DE BİLİYORUZ

MHP Denizli milletvekili adayı Mehmet Uz, Çardak ve Bozkurt’ta vatandaşlarla buluştu. Cumhur İttifakı’nın halkın sorunlarını iyi bildiğine değinen Uz, “Halkımızın sorunlarını çözme konusunda uygun adres Cumhur İttifakı’dır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2018 Perşembe, 10:21

Seçim çalışmaları nedeniyle ilçe ziyaretlerini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Çardak ve Bozkurt’ta halkla buluştu. Yoğun ilgi ile karşılaşan Uz, ‘Genç, yaşlı demeden herkesin desteğini almak bizleri motive eden en başlıca husustur’ dedi.

Uz, ‘Gittiğim her yerde gerek Denizlispor’dan gerekse deve güreşleri organizasyonlarından beni tanıyor ve Denizli için yaptıklarımı biliyorlar. Vatandaşlarımızın bizlere bu yüzen büyük ilgisi var. Bu sebeplerden bana büyük destekleri var. Biz bu desteği arkamıza alarak güçlü bir şekilde bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

“VATANDAŞLAR MEMNUN”
Vatandaşların Cumhur İttifakı’nın politikalarından oldukça memnun olduğuna değinen Uz, “Halk liderimize güveniyor. Konunun makam olmadığını memleket için olduğunu biliyorlar ve bize aktarıyorlar. Halk sorunlarına çözüm olarak Cumhur İttifakını ve MHP’yi görüyor” dedi.

“GELECEK NESİL BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
Gençlere önem vereceğini de aktaran Mehmet Uz,” Gelecek nesil bizim için çok önemli. Gençlerde bizlerle birlikte olduklarını belirtiyorlar. Halkım beni layık görürse meclise bir gurup genç ile gitmek istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/